tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ksylitolipurukumi

Selvisin promista hengissa yay :D Viimesen viikon on ollu ihan hulluna kiiretta ja suurin osa promin takia! Mutta olihan se sen arvosta :) Alotetaanpa taas viime viikosta..

Maanantaina meilla oli late start ja olin ilonen :) Koulun jalkeen menin Daisyn ja Vanessan kanssa hengailemaan ja vallotettiin pari puistoa.


Tiistainaki oli late start ja mentiin aamiaiselle mina, John, Olivia, Ben ja Emily! Aamulla tiputin mun korviksen ku olin menossa autoon yhyyyy :( Koulun jalkeen mentiin Olivian ja Lean kanssa ettimaan taaaas kenkia promeihin ku ne mun kengat oli liian korkeet sen mekon kanssa, ja loydettiinki sitte kaikki kivat kenkulit! :)


Keskiviikkonaki oli late start, yllattyko joku.. Oli iiihana nukkua pitempaan ku 5.48! Koulusta menin Vanessan kanssa vallottaan taas puistoa ku oli vaan niiiin nattia ulkona. Ja taalla ku nuita puistoja riittaa nii ei kyllasty! Mutta mun suosikki on Purgatory joka on ihan tassa meijan lahella :) Sitte jossaki vaiheessa hengailtiin Jaredin, Ingridin ja Josien kanssa ja kaveltiin Jaredilta Caribouhun ja autoilijat katto pitkaan ku taallahan ei siis kavelya pahemmin harrasteta.. Ja illalla sitte hengailtiin viela Daisynki kanssa ja mentiin Macy'sille kattomaan Daisylle mekkoa promeihin, ku silla siis oli mekko mutta se halus viela kayda kattelemassa :D


Toooorstaina koulun jalkeen tultiin Ingridin kanssa meille hengailee vahaksi aikaa, ja sitte iltasemmalla Leaki tuli meille kans ja mentiin tuohon laheiseen kynsipaikkaan. Mulla siis naky varpaat niissa mun kengissa ja Emilie haukku mun varpaat nii mulla tuli kriisi nii menin niitten kanssa ja koin elamani ensimmaisen pedikyyrin :---D Ei kai siina, nyt on natit varpaat...


Perjantaina oli senior skip! Ei siis se virallinen mutta seniorit teki siita senior skipin. Nukuin 'pitkaan' ja skypetin eka Veeran kanssa ja sitte aitin ja mummin :) Sitte menin Caribouhun Ingridin kanssa etta herattiin molemmat kunnolla jaaa Vanessaki tuli meian kanssa. Oli vahan spurgu olo ku naytettiin kaikki ihan kodittomilta taas :D Nooo, mitasta pienista. Siina paivan paalle selviydyttiin sitte kaikki Rachelille ja makoiltiin auringossa :)


Illalla mentiin Maloun ja Colen kanssa earth jamiin joka oli kylla ihan turha reissu, mutta aina ei voi voittaa. Viihyttiin siella oikeesti ehka viistoista minsaa :--D Mutta onneks siina lahella oli semmonen burgeripaikka tai semmonen mihin oltiin aina haluttu menna, mutta se ei ollu talvella auki. Nyt se oli avannu taas ovensa nii mentiin sinne ja oli hyvaaaa pirteloa! Laitan joku paiva kuvan tanne ku se on semmonen vanhanaikanen burgeripaikka vissiinki? Mutta en nyt muista ees sen nimea nii en voi googletella kuvaa..


Lauantaina oli kauan ootettu prom! Vanessa, Joey ja Malou tuli meille kahentoista aikoihin ja tehtiin siina parit kasvohoidot, ja sitte yhelta mulla, Vanessalla ja Maloulla oli kampaaja, meikki ja kynnet nii mentiin sinne. Vahanko otti paahan ku oli koko viikon paistanu aurinko ja sitte perjantaina sato vetta, morrrrooo... Mutta hiuksista tuli aiiiivan ihanat ja kynsista ja meikista kanssa! Mutta kampaajalta tultiin taas meille ja alettiin vaihtaa vaatteita ja laittaan kamoja kasaan..


Siina viiden aikaan meilla oli tarkotus tavata meidan promgroup junior highn parkkipaikalla ja siella oli kans meidan partybus! Se bussi oli niin cool oikeestiii! Musiikki paalle ja kaikki alko tanssimaa ja suunnistettiin Guthrielle ottaan kuvia. Saatiin vaan viistoista minsaa aikaa ottaa kuvia siella ja eiha se riittany mitenkaa ku meidan ryhmassa oli 40ihmista!! Yleensa promgroupeissa on joku 10 :D Mut saatiin siis vahan kuvia... Ja sielta mentiin sitte ravintolaan syomaan. Ku meidan ryhma tuli sinne nii koko ravintola tavallaa vaa pysahty ku kaveltiin jonossa sisalle ja meita tosiaan oli muutama.. Ihmiset huuteli kohteliaisuuksia ja paivitteli miten iso ryhma meilla on :D


Ravintolasta sitte ahkyssa itse promiin ja ne bussimatkat oli kylla ihan parhaita ku musiikki soi lujalla ja kaikki vaan tanssi :) Prom oli hienossa tilassa, kuvia ei oo koska en vaan jaksanu raahata kameraa mukana eli naa kuvat mita tassa on niin on kavereilta lainattuja melkeen kaikki. Tanssittiin pari tuntia siella ja yhentoista aikaan lahettiin suunnistaan after partyihin.


Mentiin yhen meijan ryhmalaisen luo ja joo oli vahan tiivis tunnelma :D Kaikki halus vaan vaihtaa mekot ja puvut mukaviin vaatteisiin, mutta mun mekko oli niin mukava etta oisin vaa voinu pitaa sita paalla mutta en sit kuitenkaa. :D Me mentiin nukkumaan siina seittaman aikaan aamulla, ja kaheksalta joku jo herattiki mut...... :):)) Siina sit jumitettiin aamu ja yritettiin toipua pikavauhtia koska osalla oli toita ja mullahan oli tosiaan tuo yfun valmennus.



Tulin kotiin siina kahentoista aikaan ja vaihdoin vaatteet ja lahin sinne valmennukseen edellisen paivan meikeilla ja hiuksilla :D Oli ehka vahan hassu ku oli hienot hiukset ja meikit ja sitte paalla oli yogapantsit, toppi ja neule mutta ei ihan hirveesti niinku jaksanu kiinnostaa.



Tulin valmennuksesta kotiin kuuden aikoihin ja fiksuna tyttona lahin viela hengaileen Vanessan kaa pariksi tunniksi. Ku tulin kotii nii otin suihkun ja menin suoraa nukkumaa, meinas vaha vasyttaa...




Tanaan koulussa oli melko kuollutta kaikilla, huomas etta oli prom :D Huomenna on onneksi late start nii saa nukkua pitempaan ja nyt mun suunnitelmissa onki suihkun ottaminen ja nukkumaan meneminen!

Aand ignore how tired I look and the pictures are mostly from Olivia and Ingrid :) Have a great week!

1 kommentti: