maanantai 16. huhtikuuta 2012

Fazerin sininen

Hehee puhuin viime postauksessa mun lukkarista, mutta nyt se on muuttunu aika paljo.. Keskiviikkona mentiin puhuun Maloun sen lukkarityypin kanssa ku maa en tykkaa siita mun tyypista hirveena ku se ei ikina oikeen ymmarra etta miks haluan vaihtaa jotaki jne ja se on uus tuolla koulussa nii sekaa ei viela ees tiia kaikkia juttuja, mm. sita etta vaihtareille annetaan poikkeuslupia :)) Eli nyt mun lukkari on perhe ja kulttuuri, study hall, psychology of motivation eli niinku motivoinnin psykologiaa ja sit on enkkua. Tykkaan perhe ja kulttuuri kurssista paaaljon, ainaki tahan mennessa se on ollu tosi mielenkiintosta! Study hall nyt on study hall, voin teha laksyja siella, kuunnella musiikkia ja nukkua :DD En osaa tosta motivoinnin psykologiasta nyt sanoo mitaa viela ku oon vasta ollu kahella tunnilla. Enkku on ihan jees, ei mikaa lempikurssi, mut nojoo.





Keskiviikkona ku tulin koulusta kotiin nii mun mekko promeihin oli tullu! Tykkaan siita paaljon, laitan sitte promeista kuvia, siihe asti mekko on salaisuus hehe :D Olin niin fiiliksissa siita mekosta etta unohin pariksi tunniksi opiskelun ihan kokonaa, mutta sitte iski todellisuus vasten kasvoja. Mun piti torstaina palauttaa kaikki tyot viime jaksosta opettajille, ja niita oli paljon.. Muutenki olin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina aamusin tekemassa kokeita eri aineiden opettajille :)) Fun stuff, not.


Torstaina menin koulun jalkeen Vanessan ja Daisyn kanssa ja hengailtii ja kaytiin kattelemassa mekkoa Vanessalle, mutta ei loydetty mitaa kivaa.


Perjantaina Olivia tuli meille suoraan koulun jalkeen yokylailemaan! Olivia on kylla niin ihana ihmine etta :--) Illalla kappailtiin kauppaan ostamaan viinirypaleita, amazonia ja jatskia. Amazon on semmonen juoma mika on aika suosittu ainaki meidan koulussa, ja se maksaa 99senttia! :D Ja joo Olivia loys kylla ehka parhaimman jatskin ikina, omnom. 
Hihii ku olin illalla suihkussa nii Olivia oli ottanu videon photo boothilla ja huomasin sen tanaan, oli aikaamoinen paivan piristys! 


Lauantaina herailtii jo joskus siina kymmenen aikaan, ja kaheltatoista mun oli tarkotus lahta Guthrie theateriin Ellenin, Charlesin, Emilien, Paulinen ja Maloun kanssa. Se oli semmonen yfun juttu et vaihtarit, hostperheet ja kaverit sai ilmaset liput sinne, yleensa liput on joku 50$ kuulemma. Ihmettelen vaa etta miks noin paljo ku en maa siita nyt naytelmasta ihan hirveesti tykanny ja samaa sano kaikki muutkin. Katottiin siis Hay Fever ja se on joku 80vuotta vanha ja se oli yksinkertasesti vaan outo. Teki tiukkaa istua siella kaks tuntia.. Mutta se rakennus on siisti! :D 


Sen naytelman jalkeen meidan porukka lahti kaveleen joen toiselle puolelle ravintolaan ja maa en tienny tata osuutta.. Luulin et mennaan vaa sinne teatteriin ja sit kotiin ja laitoin sit korkkarit jalkaan. Paatin sitte aika siina alkuvaiheessa jo heivata kengat laukkuun ja saman teki kylla Malouki :D 


Kaytiin sitte syomassa ja kaveltiin taas takas autolle. Ku oltii ajamassa kotiin nii pysahyttiin ridgedalen ostarilla ja Emilie kavi hakemassa sen mekon. Mina ja Malou mentiin noodlesiin ku oli tarkotus tavata Olivia, John, Ben, Ingrid ja Emily siella. Laitettiin Emilylle semmonen happy birthday hattu paahan ja laulettiin happy birthday ku joissaki paikoissa saa jotaki ilmasta jos on synttarit :DD Ei ollu siis Emilyn oikee syntymapaiva ja ei me kylla mitaa saatukaa.. 


Noodlesista mentii sit Targettiin ku siella on aina jotaki tekemista! Talla kertaa loydettiin semmonen rantapallo ja leikittiin sen kanssa ja lopulta paadyttiin ostamaan se. Jatkettiin siita sitte koululle ja mietittiin sitte etta miks ihmeessa me ollaan taalla lauantai-iltana?! No samapa tuo, hauskaa oli :) 


Saatiin siina sitte hyva idea et mennaan Holidayhin ja ostetaa ruokaa ja mennaan Annalle ja bonfire! Meilla oli kylla niiiin hauskaa :) Illan mittaan porukka oli vahan kasvanu ja siella oltiin sitte mina, Malou, Sam, Olivia, Allie, Anna, Ben, Ingrid, John ja Emily. Osan nuista kanssa en ollu hengaillu oikee ennen nii oli kiva tutustuu vaha paremmin :) 


Tanaa ku herasin nii kattelin vaha ymparille ja huone oli taas ihan hirveessa kunnossa ku olin ollu koko viikonlopun menossa.. Alottelin siina sit siivoomaa, mutta sitte Vanessa soitti ja jotenki se kuulosti paremmalta ku siivoominen :D Ne tuli sit hakemaan mut Josien kanssa ja mentiin ridgedalen ostarille katteleen taas mekkoja ja muita promjuttuja. Maa tarvin kengat ja korut ja Vanessa mekon! Vanessa loys mekon, ja maa loysin kengat ja korut. Mutta nyt ku tulin kotii ja kokeilin niita kenkia sen mun mekon kanssa nii ei taia toimia se yhtalo :( Ehka mun pitaa vaa tyytya ostaa jotku ballerinat ku en oo loytany yksiakaa hienoja parin sentin korolla varustettuja kenkia.. Ku jos on korkeemmat korot nii sitte se mekko nayttaa liian lyhyelta ja aaaah. Pitaa viela katella, onhan tassa huima alle viikko viela aikaa. 


Nyt mun pitas viela menna tekeen laksyt ja sitte nukkumaan. Meilla on ens viikolla maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona senior late start ku sophomoret ja juniorit tekee jotai kokeita. Tiistain ja keskiviikon late startit on vielapa kolmen tunnin, kelpaaaaaa! Ja perjantaina ois suunnitteilla senior skip day, seki kelpais oikein hyvin. Ja lauantaina on sitte prom :o Vastaha sinne oli viela monta kuukautta aikaa! Ja sunnuntaina ois viela yfun valmennus. Eipa tarvi paljo teha suunnitelmia ens viikonlopulle..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti