sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Class of 2012 ;)

Aika juoksee nii nopeesti ettei pysy mukana! Huomenna on muka jo graduation ja sen jalkee senior party ja ma en oo ajatellu kumpaakaa melkeen ollenkaan. Huomenna on koulua viela muutama tunti, paastaan koulusta 11.11 ja sen jalkeen ollaan vapaita koulusta kunnes illalla on graduation puol kasilta. Graduationist mennaan sit suoraan senior partyihin jonnekkin, maaranpaa on salainen :D Vahan mietityttaa et mimmostahan vaatetusta sinne laittas ku se tosiaa loppuu joskus viiden aikaan aamuyolla. Ja muutenki ku se on vaan senioreille... Maa en ihan hirveesti hengaile senioreiden kaa mut eikoha yks yo mee ihan hyvi :D

Viime perjantaina meilla oli senioreiden aamupala koululla, ihan kiva idea mut toteutus ei ihan onnistunu kympilla. Joku fiksu oli meinannu etta kaikki seniorit mahtus samaan aikaan koulun paalounashuoneesee syomaan mutta eihan se ihan niin menny.. Sanotaanko etta oli aika ahas tunnelma mutta noo :D Ja aamupalaksi oli bageleita ja muffinsseja, jes!


Perjantaina oltiin kans kavereiden kanssa autokolarissa, ja se nyt vei aika hyvin perjantaifiiliksen. Kolarissa ei kukaan loukkaantunu, vahasen oli niskat ja polvet kipeena mutta ei sen kummempaa. Autot meni uusiksi, ja samoin vene jota se toinen auto oli viemassa vesille, mutta vahalla selvittiin!

Lauantaina mun oli tarkotus menna parin kavereiden graduation juhliin, mutta ei yhtaan huvittanu. Mulla oli kaulassa viela turvavyosta merkit ja tiesin etta jos meen niihin juhliin nii saan vaan paljo kysymyksia osakseni. Paatin sitte etta skippaan ne graduation juhlat mielummin ku vastailen kysymyksiin. Illemmalla viiden aikaan menin kuitenkin Joeylle ku meilla oli tarkotus syoda hienosti nykysten ja tulevien vaihtareiden kanssa. Ku mentiin Joeylle niin siella oli poyta hienosti katettu, ja Joey oli kokannu meille aivan mielettoman illallisen! Tomaattikeitto, salaatti, lohta perunamuussin ja keitettyjen porkkanoiden kanssa ja sitten viela jalkkariksi joku kakku. Oli aivan mielettoman hyvaa ja Joey on kylla paras!


Joeylta menin sitte Vanessalle ja Nate ja Paddy tuli sinne. Menin Paddyn kyydilla sinne ja mentiin Vanessan huoneeseen istumaan ja oltiin istuttu siella 20minsaa ku Nate tuli kans sinne. Siina vaiheessa alettiin kunnolla ihmetteleeen etta missa Vanessa on, mutta ei silti liikuttu mihinkaan. Puhuttiin etta pitas menna ettiin se tai soittaa sille, mutta ei sit kuitenkaan saatu aikaseksi. Sitte ku oli kulunu puol tuntia niin Vanessan aiti tuli ovelle ja kysy meilta etta missa Vanessa on :D Kerrottiin sitte etta ei tiietty, oltiin vaa istuttu siella oottamassa puoli tuntia. Vanessan aiti sit loys Vanessan takapihalta puhumassa puhelimeen :D Vanessalla ei ollu hajuukaan etta me oltiin jo siella! :D Jotenki oli tosi outo hetki ku istuttii vaa siella ja ootettiin. Mutta tuntu hyvalta saaha puhua siita onnettomuudesta niiden kanssa jotka oli oikeesti siella paikalla ja ties mita tapahtu eika kyselly kysymyksia vaan sen takia etta sais kertoo ne jollekkin toiselle. Ja yolla tehtiin smores! Oli oikeesti niiin hyvaa, mut ei niita pystyny hirveen montaa syomaan :D

Taa kuva niin kertoo kaiken; aurinkoa, kavereita, chillailua

Tiistaina oli viimenen normaali koulupaiva ja koulun jalkeen menin Vanessan, Paddyn, Naten ja Tuckerin  kans puistoon hengaileen ja siita sitte Vanessalle ku tuli liian kuuma olla ulkona :D Vanessa lahti toihin ja mentiin Tuckerin luokse hengailee. Tuck ja Paddy pelas jotai futispelii xboxilla ja Tuck otti suomalaisen joukkueen ja sit ne hihitteli siella sukunimille... Halvat on huvit :D Ja huhhuh nain mimmosen ruokamaaran Tuckin aippa oli ostanu sen graduation bileisii! :o Yhyy mun pitas varmaan raahautuu ees joihinki graduation bileisii mutku en haluu paattaa kenen juhlii meen ja kenen en ja sit pitas saaha kyydit ja argh :D Mut kyl siel on parit juhlat mihin meen ihan varmasti!


Tanaaan eli keskiviikkona meil oli koulussa kaks ekaa kurssii vaan eli mul oli perhe ja kulttuuri ja study hall.... Olin tosi innoissani tost study hallist, kiitos :) Mut onneks paastiin koulusta sit jo 11.11 ja jatkettiin siita taas puistoon :D Puistot on oikeesti kivoimpia paikkoja! Varsinki meian vakipuisto, Ford, on ihan paras ja se on viela tosi lahella Vanessan kotia eli just jees. Tanaan oli kylmempi ku eilen oli eli pysty oikeesti makoilee auringossa ilman ihan paahtumatta. Vanessa ja mina otettiin arskaa varmaan puol tuntii ennenku Nate ilmesty ja ilmotti etta se ei oo neiti... Ahaa okei :DD Mentiin sit Caribouhun ja siella Nate sai idean et mennaan Tuckeril ja niiden kanssa puistoon kavelylle ja junarataa katteleen. Oon oppinu et taalla ihmiset ei kavele paikasta toiseen ollenkaan, mutta sit puistoon kavelylle meneminen on ihan ok :D En ihan ymmarra tata logiikkaa, mut ei se mitaa!


Nyt tas vahan jannittaa ku en tosiaa oo viela tehny senior check outtia eli en oo saanu viela sita kaapusysteemia :D Huomenna sitte heti aamusta! Ja vois alkaa vissii vaha miettia et mitakohan sita laittas huomenillalla paalle :))


Tanaaaaan on sunnuntai 9.6
Torstaina meil oli tosiaan lyhennetty koulupaiva taas ja paastiin koulusta 11.11. Ku kellot soi viimesen kerran ja paasti meidat vapauteen nii kaytavat taytty juhlivista ihmisista ja mall oli taynna senioreita jotka heitti papereita ilmaan :D Ehdittiin koulusta etenemaan korkeintaan 200metria kun paastiin jo poliisin haaliin. Oltiin yks ekoja autoja pois koululta ja Hopkinsissa on kuulemma joka vuos viimesen koulupaivan jalkeen kytat pysayttelemassa autoja. Meidat pysaytettiin koska osalla meist ei ollu turvavoita viela, mutta kylla aiti mulla oli turvavyo! Meilla oli fiilikset ihan katossa kunnes nahtiin se poliisiseta ja se kaski meidan pysahtya. Fiilikset meni aika nopeesti siina nollan puolelle :D Just tolleen viimenen paiva koulua ja ulkona mahtava saa nii ei. Meidan piti sit siina ootella vahan yli tunti autossa istuen ku se poliisiseta kirjotteli sakkoja. Ei voi mitaan, ihan oikeesta syystahan se pysaytti meidat.


Siita ku paastiin etenemaan nii mentiin vahaks aikaa istumaan yhelle jarvelle ja sielta sit Daisylle, Tuckerille ja kotiin. Olin kotona hirveessa kiireessa, akkia vaan suihku jne ja sitte koululle graduatonii! Me tultii nii myohas sinne etta ei keritty ottaan kuvia melkeen ollenkaan, ja Ellen ja Charles istu niin kaukana ettei oikeen saanu kuvia. Sit ku oli mun vuoro menna hakee mun diploma sielta lavalta nii tottakai just mun vuorolla ne mokas nimien kaa nii seisoskelin siina lavalla varmaa kaks minuuttia :DDDDD Just niin mun tuuria! Afterpartyissa tuli sitte vaha kommenttia siita :)


Ku oltiin saatu kaikki diplomat nii viimeset sanat viela ja sitte lens lakit! Ne lakit oli kylla niiiiin tuskaa, ei niissa vaan voi nayttaa hyvalta :D Sitte alko hirvee ryysis ku kaikki yritti paasta salista pois ja ottaa kuvia samaan aikaa. Paastiin sit salista pois ja annettiin kaavut ja ylimaaraset kamat porukoille ja suunnattiin kohti partybusseja! Ne bussit vei meidat Maple Groven Community Centeriin missa niilla oli kaikenlaista ohjelmaa meille. Ruokaa, leikkipuisto, uimista, tatuointeja, casino, karaoke, kahvila, pelihuone x2, taikuri ja hypnotisoija jne. Ei ollu tekemisesta puute! Hypnotisoija oli viimenen juttu ennen ku bussit tuli hakee meit takas koululle joskus neljan aikaan ja se oli kylla ihan mahtavaa. Jos loydan netista videoo siita niin laitan tanne linkkia :)


Tultiin takas koululle siina neljan aikaan aamulla, ja maa suuntasin puistoon Naten, Ingridin, Paddyn, Austinin ja Benin kanssa. Pitaahan sita nyt kunnolla valvoa, kerrahan sita vaan valmistutaan high schoolista :D Tulin kotiin sit siina joskus puol kaheksan aikaan aamulla ja menin suoraa nukkumaan. Siina joskus yhentoista aikaan herasin ku Ingrid soitti mulle etta missa maa oon, ja totesin sille etta oon kotona nukkumassa ja Ingrid kerto mulle etta mun hostit oli soittanu sille etta oonko viela sen kanssa :DDDD Sillee joo en oo, oon omassa huoneessa nukkumassa. Sitte just ku lopetin sen puhelun nii Ellen tuli mun ovelle ja totes Charlesille etta oon siella nukkumassa.. Niiih, oishan sita voinu tarkistaa mun huoneen tai soittaa mulle ennenku alkaa panikoimaan :D


Perjantai oli muuten aika laiska paiva, en ikina ees vaihtanu pois yokkareist. Olin aina hereilla tunnin, pari ja menin nukkumaan :DDD Ei vaan pystyny!



Tanaan lauantaina oli kans viela vahan laiska fiilinki mutta raahauduin kuitenki ihmisten ilmoille. Kaytiin Lean ja Ingridin grad partyissa ja illalla kavin Minneapoliksessa Paddyn, Tuckerin ja Maloun kanssa. Olin aika ilonen ku Ingridin bileissa oli norjalaista ruokaa ja siella oli RIESKAAA ja NAKKILEIPAA :D Ja Ingridin oikeet vanhemmat norjasta oli siella, ja ku Ingrid esitteli mut heille niin hanen isansa tervehti mua suomeksi sanomalla paivaa :D Cool!

Emilie lahtee huomenna west coastille pariksi viikkoa, vahanko outoa! Saa naha miten tottuuu :D Olin muka asken auttamassa sita pakkaan eli makasin sen sangylla :) Nyt taian menna katteleen miten se parjaa ja sit nukkumaan, morjeeens :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti